En stor dag på isen – personlig barnbok

kr199.00

Barnets favoritlag har tyvärr en spelare skadad, och därför ringer tränaren till barnet, för att be om hjälp med dagens match.

Det blir en fantastiskt spännande match…

 

Mer info nedan…

Beskrivning

Barnet får snart besök av kompisar. De skall titta på årets ishockeymatch på TV. Barnets favoritlag har tyvärr en spelare skadad, och därför ringer tränaren till barnet, för att be om hjälp med dagens match. De blir alla hämtade och skjutsade till ishockeyhallen, där många fans redan sitter och väntar med spänning. Det blir en fantastiskt spännande match mellan två riktigt bra lag.
Månntro att barnet och hans/hennes favoritlag vinner?

Boken innehåller; barnets namn, hemort, ålder och kompisarnas, tränarens, favoritlagets och motståndarlagens namn samt en personlig hälsning och datering.

Få ett foto av barnet med i boken! Vi trycker ditt foto på sida 1 i boken på Canon fotopapper. Välj mellan en blank kvalitet (200 gram) eller en matt kvalitet (178 gram). Bilden trycks med barnets namn. Pris: 59 Sek.

Min Personliga Bok. 36 sidor. Alla våra personliga barnböcker har hårda pärmar med plastlaminat som tål barnhantering och gör dem lätta att torka av. Format 17,5 x 21 cm.

Frakt 39,00 kr. Levereras som brevpost med PostNord i förstärkt kuvert.