Min egen häst

kr229.00

En riktig personlig hästbok till både pojkar och flickor.

 

Lägg märke till att du själv bestämmer hästens namn!

 

Läs den fullständiga beskrivningen av den här personliga barnboken längst ned.

Beskrivning

Barnet älskar hästar, drömmer om dem på natten och pratar om dem på dagen! Barnet besöker en djurutställning med sin mamma och pappa. Här får de syn på en jättefin ljusbrun häst. Den vill barnet gärna ha men mamma och pappa säger nej eftersom den kräver allt för mycket tid och är för dyr. Ändrar de månne mening? Barnet deltar i en kurs på ridskolan så att han/hon kan se hur krävande det är att ha en häst. Har barnet lärt sig tillräckligt för att få sin önskan uppfylld på födelsedagen?
En riktigt personlig hästbok till både pojkar och flickor. Lägg märke till att du själv bestämmer hästens namn!

Innehåller: Namn, ålder, hemstad, hästens namn, vänner, mamma och pappa, datering och en personlig hälsning från givaren. I fältet ”föräldrars namn” skrivs t.ex. ”Mamma och Pappa” eller ”Mamma Anja och Pappa Lars”. Du är också välkommen att ändra beteckningen till t.ex. styvpappa.

Läs utdrag ur boken vid bilderna.

Få ett foto av barnet med i boken! Vi trycker ditt foto på sida 1 i boken på Canon fotopapper. Välj mellan en blank kvalitet (200 gram) eller en matt kvalitet (178 gram). Bilden trycks med barnets namn och illustrationer från boken. Pris: 59 kr. Räkna med en extra dags leveranstid.

36 sidor i färg med avtorkningsbart omslag. Boken är 17,5 x 21 cm.

Frakt 39,00 kr. Levereras som brevpost med PostNord i förstärkt kuvert.