Vanliga frågor…

Vad är en personlig barnbok?

En personlig barnbok skräddarsys till varje barn och barnet får huvudrollen i berättelsen. Förutom barnets namn är några av barnets vänner med som medhjälpare. Vissa delar som är justerbara kan variera för varje historia, titta närmare på de enskilda produkterna för att se vilka personliga upplysningar vi behöver.

Varför personliga barnböcker?

Barnet får en stimulerande upplevelse, en nyfikenhet på böcker och ett stärkt självförtroende genom att han/hon tydligt blir placerad som huvudperson i boken och blir bokens hjälte.

För vilken ålder passar böckerna?

Det varierar lite från bok till bok och naturligtvis från barn till barn. Vårt mål är att skapa barnböcker som stärker barnens självkänsla och som stimulerar barns intresse för böckernas värld.

Vilka namn ska jag ha med?

Vi vill gärna ha huvudpersonens för- och efternamn för att det ska bli en så personlig bok som möjligt. Förnamnet syns genom hela berättelsen men efternamnet syns enbart på titelsidan.

Vad kan jag skriva för en personlig hälsning?

Du kan i stort sett skriva vad du vill som personlig hälsning. Hälsningen skrivs på försättsbladet.

Hur ser böckerna ut?

Böckerna har hårda pärmar med plastlaminat som tål barnhantering coh gör dem lätta att torka av. Unikabarns egenutvecklade barnböcker är i ett barnvänligt format, 17 x 24 cm. Historierna är trycka i färg och är på 24 sidor. Böckerna från Min Personliga Bog är i formatet 17,5 x 21 cm. Böckerna är på hela 36 sidor. 

Tillkommer några kostnader?

Vi har en fraktavgift på 39 kr på våra personliga böcker. FRI FRAKT – vid köp över 400 SEK

Är det säkert att betala med kreditkort?

Kreditkorthanteringen sköts helt och hållet av en dansk betalningsförmedlare som heter Bambora och som hanterar kortbetalningar både i butiker och på Internet. Kortbetalningen sker via krypterad länk direkt i Bamboras servrar. Unikabarn.se kan varken se eller lagra ditt kreditkortsnummer. 

Hur betalar jag i förskott?

Betalning sker till bankgiro 0178-7589. Om du valt inbetalning i förskott, använd det ordernummer som är noterat i e-posten med orderbekräftelsen och ditt namn som referens. Ska du betala en faktura ange fakturanummer. Det behövs inget OCR-nummer för inbetalningen. 

Hur lång är leveranstiden?

Våra personliga barnböcker: Leveranstiden är normalt 5-6 arbetsdagar. Är det en brådskande leverans, kontakta oss alltid för besked på mailen. Vi har ofta möjlighet att hjälpa dig att få din bok i rätt tid. Leverans med PostNord. Aktuell leveranstid: klicka här

Jag har inte fått min orderbekräftelse?

Kontrollera så att vårt mail inte ligger bland oönskade mailen (spammail). Det kan vara så att din dator tror att våra mails är spammails! Lägg gärna till vår mailadress bland dina kontakter så händer det inte igen. Du är självklart välkommen att skriva till oss och vi kommer omgående att skicka din orderbekräftelse igen.

Kan ni sponsra min blogg?

Maila oss gärna information om din blogg, så återkommer vi inom kort tid. Använder du våra produktbilder ska du ange oss som källa.

Kan jag bli er nya återförsäljare?

Ja, maila oss så skickar vi ytterligare information rörande Unikabarn och dina möjligheter.

 

Har du en fråga som vi inte har besvarat här, så maila oss gärna, så svarar vi inom kort tid.