En personlig barnbok ger barnet huvudrollen i berättelsen

I böckerna från Unikabarn.se ändras hela tiden namnen på huvudpersonerna för att de ska bli skräddarsydda för varje barn. Barnet får huvudrollen i berätttelsen och blir den som ser till att berättelsen får ett lyckligt slut. Förutom barnets namn finn några av barnets vänner med som medhjälpare och berättelsen utspelas till en bärjan i hemstaden. Exakt vilka delar som är justerbara kan variera för varje histoira, titta närmare på de enskilda produkterna för att se vad som går att ändra. Huvudpersonens efternamn syns normalt enbart på första sidan i boken, titelsidan, men huvudpersonens och vännernas förnamn används genom hela berättelsen.

Det är ju alltid lika spännande att få se eller höra en berättelse där man själv är med och historien stimulerar barnets självförtroende eftersom han/hon tydligt blir placerad som huvudperson och hjälte i boken. Vi vil att böckerna från Unikabarn.se ska ge en utvecklande läsupplevelse och ökad nyfikenhet på böckernas värld.

Det finns också plats för en hälsning till barnet så att man vet vem boken är från – det är ju en present som är lika rolig att ge som att få.

Böckerna är i ett barnvänligt format (17×24 och 17,5×21 cm) och har hårda pärmar med plastlaminat som tål barnhantering och gör dem lätta att torka av. Historierna är trycka i färg och är på 24 / 36 sidor.

En personlig barnbok från Unikabarn.se är perfekt som doppresent, födelsedagspresent, julklapp eller enkelt som en bra bok för barn!