Välkommen till unikabarn.se

Är det första gång du handlar på nätet, du kanske har stött på problem eller har frågor, läs nedanstående vägledning till hur du handlar hos oss.

  1.  Navigera runt i olika varugrupper och hitta just din önskade personliga gåva.
  2.  Kom ihåg att även titta på alla bilder, därmed ser du allt om produkten.
  3. Fyll i personliga uppgifter till vald gåva på produktsidan.
  4. Klicka på ”Köp”.
  5. Därefter kommer du automatiskt till din inköpskorg. Här kan du se vilka varor du är i gång med att beställa. Kontrollera att alla uppgifter är korrekta. Klicka på ”Ändra” för att eventuellt korrigera. Du kan även klicka på     ”Fortsätt handla” om du vill beställa ytterligare personliga gåvor. Du kan alltid klicka dig tillbaka till inköpskorgen, uppe i högra hörnet. När du är färdig med att handla, klickar du på ”Gå till kassan”.
  6. Fyll i ditt namn och adress samt välj önskad betalningsmetod. Väljer du Svea Faktura, skall du fylla i ditt personnummer och klicka på ”Hämta adress” så att Svea kan göra en kreditprövning. Allt detta hanteras av Svea. Godkänn unikabarns handelsvillkor och klicka på ”Bekräfta order”.
  7. Beroende på betalningsmetod har du nu genomfört beställningen. Betalar du med betalkort, sker det nu i en så kallad säker och krypterad anslutning via betalningssystemet Bambora.

Läs även våra Frågor & Svar, där du också kan hitta goda råd till just ditt val av personlig gåva.

Vid frågor eller liknande är du ytterst välkommen att skriva till oss. Vi svarar snarast möjligt, kom därför ihåg att kontrollera bland oönskade mailen (spammail) om du väntar på svarsmail från oss.