Min Godnattbok med John Blund – En bok, två sagor

kr179.00

Två godnattsagor i samma bok!

Berättelser med och om John Blund som har förlorat sitt magiska paraply.

Med barnets namn, mamma & pappa, två kompisar, hemort och personlig hälsning.

Beskrivning

Barnets godnattbok innehåller två sagor: Monstret under sängen och Det magiska paraplyet. Båda berättelserna handlar om John Blund.

I Monstret under sängen kan barnet inte sova. Det har pågått i flera nätter! Barnet är säkert på att det bor ett monster under sängen. Fast det är bara John Blund som förgäves letar efter sitt magiska paraply. Hur det gick till när John Blund tappade sitt paraply berättas i sagan Det magiska paraplyet.

Historierna möts i mitten av boken, och därför ska boken vändas när det är dags för nummer två. Två trevliga godnattsagor som är alldeles lagom långa.

Få ett eller två fotos av barnet med i boken! Vi trycker ditt foto på sida 1 i boken på Canon fotopapper. Välj mellan en blank kvalitet (200 gram) eller en matt kvalitet (178 gram). Bilden trycks med barnets namn och illustrationer från boken. Pris: 59 Sek per bild.

Boken innehåller: En huvudperson och två vänner, en hemstad, två vuxna (tex Mamma och Pappa) och en personlig hälsning. Det är möjligt att skriva en personlig hälsning till båda sagorna!

Boken innehåller totalt 24 sidor och är inbunden. Bokens mått är 17 x 24 cm.

Frakt 39,00 Sek. PostNord.