Cirkus boken – personlig barnbok

kr229.00

Cirkusen kommer till stan. Barnet är mycket fascinerat av det spännande cirkuståget. Cirkusdirektören bjuder in barnet till cirkusen för en hel dag.

 

Läs mer nedan…

Beskrivning

Cirkusen kommer till stan. Barnet är mycket fascinerat av det spännande cirkuståget. Cirkusdirektören bjuder in barnet till cirkusen för en hel dag. Barnet flyger i helikopter, kör en brandbil i cirkuståget och hälsar på alla artisterna och djuren innan den stora föreställningen. Den stora dagen slutar i cirkustältet med själva föreställningen.

En personlig barnbok med barnets namn, hemort, ålder och vänner samt en personlig hälsning och gåvodatum. Cirkusboken används som doppresent och födelsedagspresent.

Läs utdrag ur boken vid bilderna.

Få ett foto av barnet med i boken! Vi trycker ditt foto på sida 1 i boken på Canon fotopapper. Välj mellan en blank kvalitet (200 gram) eller en matt kvalitet (178 gram). Bilden trycks med barnets namn och illustrationer från boken. Pris: 59 Sek. Räkna med en extra dags leveranstid.

36 färgsidor med glada illustrationer. Alla våra personliga barnböcker har hårda pärmar med plastlaminat som tål barnhantering och gör dem lätta att torka av. Format 17,5 x 21 cm.

Frakt 39,00 kr. Levereras som brevpost med PostNord i förstärkt kuvert.